torsdag den 30. december 2010

Ekstra julegave fra mormor.....

Her kom der så en ekstra julegave fra mormor.....endnu en lækker strikvest, denne gang i en flot brun farve :O)
Tusind tak mormor, den fine vest er allerede taget i brug!

Nederdelen er lavet af mine fine stofrester, der er masser af swing i, skønt når man er en lille dansemus;O)

tirsdag den 28. december 2010

Nyt i Blogshoppen :O)

Så er jeg igang med at rydde ud i ungernes skabe, så der er nyt i blogshoppen, jeg forsøger at få mere på løbende, efterhånden som jeg får taget billeder....det vil primært være Idas tøj, hun er absolut den der har mest liggende ;O)


Alt er på billedet er endnu ikke målt og beskrevet, så er der noget du kan bruge, så spørg endelig ;O)

torsdag den 16. december 2010

Mormors fine strik kjoler......

Jeg synes lige jeg ville vise 2 af mormors fine strikkjoler frem, strikket  i blødt bomuldsgarn, naturligvis, da vi er totalt anti klø-uld, herhjemme hos os ;O)


Mormors strik hedder Ida´s mormor :O)

lørdag den 11. december 2010

Nye smækbukser til Ida

Hvornår er man for stor til smækbukser? Jeg synes stadig Ida er så kær i smækbukser, men praktisk er det ikke når man selv gerne vil klare toiletbesøg....alligevel vovede jeg pelsen, og lavede nye smækbukser til hende.  Jeg overvejede trykknapper for at hun bedre selv kunne knappe op, men synes bare de store knapper klæder bukserne SÅ meget bedre, så det blev det.
mandag den 6. december 2010

Stofrester er en god ting.....

Her kommer lige et par billeder af det sidste nye til hjemmet.....

Hollys stoffet har jeg købt på Trendsales, synes bare det var så fint....heldigvis har jeg stadig et stort stykke tilbage, som jeg tror skal bruges til en nederdel til Ida, håber jeg kan lokke vores mormor til at strikke en fin vest til, magen til den på billedet, bare i brun og råhvid :O)Til Puk, min ældste, har jeg fået lavet dette sengetøj. lige de rigtige farver synes hun, og man sover som en drøm i det ;O)fredag den 3. december 2010

Æblesæt a la vinter

Sidste nye æblesæt er denne a la vinter model.....vinter fordi bukserne er ballonbukser med foer, så de er lune, her i den kolde tid.
Dette sæt var tiltænkt Marias Ida, men min Ida syntes så godt om det fine æble på tunikaen, at jeg måtte sy et ekstra sæt, hun har jo næsten heller ikke noget tøj, det stakkels barn ;O)Håber Marias Ida bliver lige så glad for sit sæt!

Rigtig god weekend til jer alle :O)