lørdag den 30. juli 2011

Sverige blev til Kroatien.....

Vi havde egentlig planlagt årets sommerferie i Sverige.....vi skulle en tur til Astrid Lindgrens verden og besøge Pippi....campingplads booket og billetter købt, men sådan skulle det ikke være...
Dagen inden vi skulle rejse blev Malthe syg, den stakkels dreng havde høj feber, hovedpine og kunne intet drikke og spise....så bliver moderen sk* bekymret, for knægten er ellers altid sulten!

Vi måtte afblæse turen til Sverige, og hele ferien så ud til at gå i vasken...den stakkels dreng var knust, og synes bestemt det var hans skyld vi ikke kom på ferie....vi havde jo lovet Ida vi skulle besøge Pippi i år :O(

Heldigvis havde jeg et par søde kolleger der kunne bytte nogle vagter med mig, så vi alligevel havde 2 ugers ferie, og så snart Malthe var feberfri kørte vi syd på til Kroatien.....skøn ferie, hvor intet var planlagt, bilen var pakket til ferie i Sverige, så sommertøjet måtte vaskes undervejs...

Her kommer lige et par glimt fra vores dejlige ferie...

Nu nyder vi så vores sidste feriedage herhjemme, vejret er heldigvis betydeligt bedre end da vi tog afsted...

Håber i alle har haft en dejlig ferie!

5 kommentarer:

 1. Hej Jane
  Det ser bestemt dejligt ud, godt I kunne bytte, så I alligevel fik ferie sammen.
  Jeg så stoffet med pusteblomster i en anden farvekombination i Husflid butikken i går.
  KH Mia

  SvarSlet
 2. Sikke nogle skønne feriebilleder! Der er altså noget helt specielt vidunderligt ved de ferier man "bare springer ud i"!

  SvarSlet
 3. Skulle man overveje en "Hello Kitty" på skulderen :) ????

  Skønne ferie-billeder og tænker sikke dejlige kollegaer som "gav dig luft"!

  SvarSlet
 4. Så skønt med gode kolleger, jeg kunne ikke ønske mig bedre, tænk sig som offentligt ansat at kunne sige man elsker sit job ;O)

  Mia: lyder spændende med pusteblomst stoffet, har de en netbutik??

  Jette: ja de bedste ferier er tit de helt spontane ;O)

  Binemor: ja en kitty tatovering er da fin, har bare lidt svært ved at overbevise prinsessen om at man skal i bad, trods tatovering ;O)

  SvarSlet
 5. Hej Jane
  De har en hjemmeside (link i mit seneste indlæg) men ikke web-shop..desværre. Det er bare ikke ligeså frisk i farverne som det gule..en mere beige, brun, orange udgave den jeg så. Men de har super mange fine (hele)dynebetræk til mange projekter..et besøg værd, hvis man har mulighed for det!
  KH Mia

  SvarSlet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere:0)