lørdag den 13. august 2011

Patchwork sengetøj med gul bagside og graziela pude

Hvor blev det bare flot, tusind tak for hjælpen til jer alle, jeg er så tilfreds med resultatet, og det er lillepigen også:O)















Som på næsten alle billeder har Ida tyggegummi i munden....et negativt ord for det ville være bestikkelse for billeder til mor...et positivt ord ville være belønning;O)

Rigtig god Lørdag!

12 kommentarer:

 1. I love her bedding ....what a sweetheart!

  SvarSlet
 2. Åh hvor er det altså blevet fint :) Sådan noget sengetøj drømmer jeg om at sove i, men tror desværre ikke manden giver mig lov...

  http://missionidealvaegt.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Ha ha... bestikkelse er altid godt :) Hvor er det bare superfint, det sengetøj... Så kan hun da kun sove helt vidunderligt!!!

  SvarSlet
 4. Ja, det er da bare blevet rigtig fint, og hun sover sødt i det nu ;O)

  SvarSlet
 5. Wow hvor er det fint!!! Er det noget du syr på bestilling?? ;-)

  SvarSlet
 6. Hej Maria, jeg syr indimellem på bestilling....kan godt lave et sæt, men det kan ikke blive helt magen til, da det jo bliver lavet af stofrester :O)

  Kontakt mig evt på mail, adressen står i venstre side under uglen :O)

  mange hilsner Jane

  SvarSlet
 7. Ih, hvor er det blevet fint. Jeg kunne selv finde på at lave et, selv om det nu er langtfra sengetøj, Freja mangler. Må man spørge, hvad du har gjort med bagsiden af patchworken, om du har sat noget på eller om det bare er samlingerne, man ser, hvis man lige vender vrangen ud på dynebetrækket?
  Kh Line

  SvarSlet
 8. Hej Line, du har da også så mange fede stoffer, at patchwork sengetøj næsten er et must ;O)
  Jeg overlocker firkanterne sammen og forstærker der efter sømmen med en ligeud søm,så der er ikke syet noget bagpå patchworken, det plejer at holde sig fint, og trævler jo ikke, da det er overlocket ;O)

  mange hilsner Jane

  SvarSlet
 9. Hvor er det fint!! Jeg skal til at i gang med et lappetæppe til min datter og har bestemt mig for at det skal være primært i røde farver - så jeg vil høre om du har lidt mere af de fine røde stoffer du har brugt i dit sengetøj og om du er interesseret i at bytte eller sælge lidt at det? Mvh Stinne

  SvarSlet
 10. Hej Stinne, jeg tror jeg har en stump af det røde graziela med kløver, ellers har jeg noget rødt med hvide dyr....de andre stykker i sengetøjet er faktisk mørk orange, men ser røde ud på billedet:O)

  Du kan evt skrive en mail, hvis du vil have billeder af stoffet.....min mail står i venstre sidebar under uglen.....måske jeg har mere rødt i gemmerne, vil gerne kigge ;O)

  SvarSlet
 11. Fantastisk sengetøj! Elsker alle de farver :-)

  SvarSlet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere:0)