fredag den 18. november 2011

Seje retroer i koral/lilla...fancypants!

Så nu er mit hjemmegjorte retrobukse mønster efterhånden som jeg vil have det, disse i koral/lilla er da blevet så seje!Det er straks værre med blusen....i nattens mulm og mørke, har jeg fået vendt peace tegnene på hovedet ;O)

5 kommentarer:

 1. Arj, jeg sad lige og tænkte på hvorfor de mon vendte den vej. Fede fede bukser, sådan nogle kunne jeg godt putte Isabel i, har du selv lavet mønsteret, nåh ja, det står der jo også?
  Ha en dejlig weekend
  KH Mia

  SvarSlet
 2. Ej det havde jeg ikke lagt mærke til, hvis ikke du havde skrevet det :o)

  SvarSlet
 3. Hvor er de super skønne de nye bukser - godt gået! Hvad mon sådan et par koster? Og tøsen charmerer da bare for vildt:-)

  SvarSlet
 4. Lækre bukser. Hvordan fungerer det med kænguru-lommen - tænker på om den fylder meget hen over maven, hvis der kommer ting i?
  Har nemlig flere gange overvejet at sy bukser med sådan en lomme, men har altid droppet, for skal helst lave noget der rammer plet til "buksehaderen".
  Ærgeligt med de omvendte peace-tegn - hende charmerende Ida må bare have armene over hovedet ;-)

  SvarSlet
 5. Ja, øv med peacetegnene, blusen ender nok som nattøj :O)
  Mht til kængururulommen på bukserne, så poser den ikke, jeg har lagt den helt tæt op af buksen, så der kun er plads til hænderne, synes nemlig heller ikke den skulle pose for meget....så det er faktisk bare en "dobbelt" lomme der er syet på...

  SvarSlet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere:0)