fredag den 30. september 2011

Så er ferien for alvor begyndt....

Frejus i Sydfrankrig var vores første destination, og vi nåede frem igår, efter 2 hårde dage i bilen og 1900 km igennem Tyskland, Schweitz og Frankrig.
Det var dog den lange køretur værd....vejret er skønt, og efter en afslappet dag igår, er ferien for alvor begyndt, med badning og is...lige som det skal være :0)


Her er udsigten fra vores altan....ikke dårligt vel?..- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Place dou Galioun,Fréjus,Frankrig

lørdag den 24. september 2011

Er I klar over der er 28 grader i Sydfrankrig??

Vejrudsigten siger 28 grader i Sydfrankrig som er vores første stop....så Ida har fået 2 par nye shorts, ikke knickers som jeg plejer at lave, for at beskytte de små knæ lidt....men rigtige shorts, der giver luft til benene ;O)

onsdag den 21. september 2011

Kantebånd?... Ja tak!!

Jo kantebåndet var et must, tak for hjælpen ;O)


Forklædekjole som da jeg var barn i 70´erne ;O)

Inspireret af Mettes forklæde kjole til Karen vil jeg lige vise min udgave...den er syet efter et mønster fra 70´erne, min mor har haft syet dem til mig også, desværre er mine babyfotos endnu ikke gjort digitale, det kunne ellers have været sjovt at vise jer min mors udgave af denne ;O)


Mønsteret var håbløst, ikke noget der kunne tegnes af, men nærmere en forklaring og nogle cirka mål...men måske var det sådan man gjorde??

Kjolen er klippet i et stykke, så det er bare kantebånd og knaphuller....ja bare kantebånd, det her var så et af mine første kantebåndsprojekter...damn det drillede, indtil jeg fant min egen måde at greje det dersens kantebånd ;O)

Se Mettes forklæde kjole her ;O)


Skal...skal ikke??

Har lavet denne lille sag til opbevaring af diverse dimsedutter som ikke kan undværes, og som altid bliver væk i den store taske...


Jeg har forelsket mig i det turkise kantebånd med prikker, men ved ikke helt...egentlig var det ikke min mening der skulle kantebånd på denne...men jeg kan ski ikke lige slippe tanken....
Skal...skal ikke??

Hvad synes I?

mandag den 19. september 2011

Snegle Tees og sleeve til Ipad...

Ja, Ida er desværre syg igen, så de sidste Tees til ferien må vises frem uden barn....nu håber jeg så bare at hun  ( og storesøster) er raske til mandag....tror også jeg er klar med Ida´s tøj nu, så mangler jeg bare lige de sidste forberedelser på job og herhjemme, som jo lige nu er på standby pga syge børn.......Jeg har også fået lavet en sleeve til vores Ipad, som jo skal beskyttes lidt, nu den skal bumle rundt i min taske de næste 5 uger....
Jeg har lavet et link til vores nye rejseblog  øverst til højre...til jer der skulle få lyst til at følge med der ;O)

søndag den 18. september 2011

Bambi Tee #2

Moar....jeg er lige ved at se Bamse....skal jeg have taget billeder nu????fredag den 16. september 2011

Malthe 8 år !!

I dag er det Malthes fødselsdag :O)
Tænk sig det er 8 år siden han kom til verden, hold fast hvor går tiden hurtigt....min lille modige, vittige og omsorgsfulde dreng....alle I drengemødre ved at kærligheden til ens sønner er noget ganske særligt...det er et fantastisk privilegium at opleve hvordan hankøns væsner, bare er anderledes end os piger, lige fra start!! Jeg forundres dagligt.... ;O)


Her kommer billeder af min fantastiske dreng:


1 år


2 år


På 6 måneders rejse til Vietnam, Thailand, Australien og New Zealand...smider bleen imens vi kører rundt i autocamper uden toilet...men meget kan klares i en gulvspand ;O)


ThailandNew Zealand


2 årig strandløve ;O)
3 år 


4 år og storebror...


5 år..


Næsten 6 år og på rejse igen, inden skole hurlumhejet ;O)


7 år


Næsten 8 år...

Tillykke Malthe !!


lørdag den 10. september 2011

Orlov og nye bluser...

 Vi holder 5 ugers orlov lige om lidt....jeg har en pukkel på 250 afspadseringstimer jeg skal have reduceret lidt....så vi slår to fluer med et smæk, håber jeg, familietid og udsættelse af den frygtede vinter alias sygdomsperiode for Ida, som jo har en immundefekt.
Hun arbejder pt på tredie uge, på at komme over en almindelig forkølelse....hun er ikke syg længere, men heller ikke rask endnu....
Turen går til Frankrig og Spanien....alle glæder sig helt vildt...som vanligt er næsten intet planlagt, vi har dog booket en lejlighed i Spanien, så der skal vi da dase, bade og hygge....ellers dikterer tilfældigheder, og inspiration fra Lonely Planet vores tur!

Håber jeg kan nå at sy et par bluser til Ida i en eller to af disse skønne prints fra Malika og Rosa:

torsdag den 8. september 2011

Efterårs hippier :O)

Jeg er godt igang med at toppe Ida´s efterårs garderobe op...så her kommer lige et par nye hippier, i super skønne farver hvis I spørger mig....tror dog hjerterne på lommerne skal være lyslilla eller orange til det næste par ;O)fredag den 2. september 2011

Elefant outfit ;O)

En 3 timers middagslur, gør meget for helbredet og humøret...så her kommer de... live billederne af det smækre lækre elefant outfit :O)