lørdag den 26. november 2011

Min lille kunstner...

Vi har været til fernisering i dag, på en udstilling lavet af kulturskolens billedkunst elever....det er så imponerende hvad de kan få fremstillet!
Temaet for udstillingen var "hjemlighed" hvad gør dit hjem til hjem.... et stort spørgsmål at besvare når man kun er 10 år...jeg vil gerne vise jer Puks svar på spørgsmålet... Et billede af hende, Ida, Malthe og kaninen i legehuset ;0)Billedet er lavet udfra et fotografi, sådan lød opgaven....et fotografi fra dit hjem, som definerer dit hjem....
Jeg synes hun har gjort det flot, jeg er så stolt af hende :0)


Her er så det oprindelige billede...det her er hjem for min dejlige "store" pige ;O)

- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 25. november 2011

Kontrol i børneambulatoriet

Ida har været til kontrol i børneambulatoriet i dag.... pga hendes mbl- mangel og astma
Hun vejer nu 13,4 kg og er 96 cm høj.... Det har hjulpet på væksten at vi har holdt pause med astmamedicinen sommeren over... Nu har efteråret så desværre indhentet os med sygdom, så vi har trappet medicinen op igen, og håber det bedste!
Desværre mødte vi ikke hospitalsklovnen i dag, Ida havde ellers håbet, men de har nu også mange andre fine ting;0)
- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 24. november 2011

De pink bukser live

Snuppede lige et billede af Ida på vej ud af døren ;0)
- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 23. november 2011

Traditionen tro...

Som oftest syr jeg om aftenen når ungerne er puttet, og traditionen tro, skal det nye tøj så helst hænge på trip trap stolen næste morgen....Ida bliver sikkert ellevild over disse bukser....hun har ikke så meget i pink, men denne her matcher snegleblusen perfekt ;O)

Babyfløjlen har jeg fået af Mette !


fredag den 18. november 2011

Seje retroer i koral/lilla...fancypants!

Så nu er mit hjemmegjorte retrobukse mønster efterhånden som jeg vil have det, disse i koral/lilla er da blevet så seje!Det er straks værre med blusen....i nattens mulm og mørke, har jeg fået vendt peace tegnene på hovedet ;O)

Retrobukser med stjerner

Seje retrobukser i sort med grå stjerner....pressefold og kængurulommer har de også, lige noget for en sej tøs på 6... Håber hun kan lide dem ;0)
- Posted using BlogPress from my iPhone

søndag den 13. november 2011

Lækker strik fra mormor....

Det er vist tydeligt for alle der følger lidt med på denne blog, at vi er vild med mormors strikveste...de er lune, smukke og lavet af det blødeste og tykkeste bomuldsgarn!


I dag fik Ida endnu en strik af mormor...denne gang med ærmer, og den er bare så skøn ;O)


Tusind tak mormor ;O)


Flodheste Tee til Karen

Flodheste Tee på vej til Mettes lille Karen....håber den passer ;O)Syet i str 2 år af det skønneste jersey :O)
Klæder da denne her "prut" meget godt...hun var heller ikke tilfreds med den ikke skulle være hendes ;O)

De nye blomme i dagslys :O)

Jeg tror pressefolden skal gøre smallere på det næste par, og lommehullet større, så det er nemmere at få ting og sager ned i lommen...

"Hov, jeg kan nå den anden hånd!!!" var Ida´s kommentar, da hun puttede hænderne i lommen igår :O)


lørdag den 12. november 2011

Nye retrobukser i lækker blomme...

Ny buksemodel i lækker blommefarvet babyfløjl...
De har kængurulomme foran, pressefold og er mere slimfit end de bukser jeg plejer at lave, dem skal der nok komme flere af..


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 11. november 2011

Fridag....

I dag holder Ida en fridag fra børnehaven. Det har været en hård start efter ferien, og hun er ikke helt rask, vi håber bare på knap så meget sygdom som sidste år.
Det er dejligt hjemme hos mor, der er tempoet knapt så højt og man kan få sig en lur når man trænger....det er også skønt at have tusserne for sig selv ;0)

- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 10. november 2011

I´m in love....

Der har været stille her på bloggen, jeg er i den grad optaget andet steds.....jeg er forelsket..i min ny erhvervede Iphone 4s...Kæ** den er lækker!! 

Jeg har ventet og ventet på den nye Iphone, og så kom den endelig....er totalt Apple fan, og har det lidt med elektronik, som nogle kvinder har det med tasker ;O)
Nu har jeg ikke flere undskyldninger for at glemme det halve af mine og ungernes aftaler....det kan kun blive bedre ;O)

Rigtig god aften til jer alle....jeg må videre...tirsdag den 8. november 2011

Her dufter af nybagte boller....

Ida og Malthe har bagt boller i eftermiddag....gæt hvad vi har spist til aften.....Endnu en velourbluse.....mørkt velour og blitz er en dårlig kombination, det skinner alt for meget!


Som I nok kan se passede det ikke lige "moster" at være model....


mandag den 7. november 2011

Ny velourbluse og flot gevinst....

Jeg har fået syet denne nye velourbluse til Ida, den er blevet rigtig fin, men skal lige rettes lidt mere til næste gang....

Mønsteret er fra Stof2000, lidt stort i størrelsen, Ida´s bluse er syet efter str 92, og jeg har taget lidt af i bredden, for at den skulle sidde bedre til.

Har også vundet denne fine gevinst hos Helle med bloggen Hverdagens sysler, et fint lommetørklæde etui og en lille cafepusle taske, som jeg har tænkt skulle bruges til alle de ting der altid rasler rundt i bunden af tasken!søndag den 6. november 2011

Ida 4 år :O)

I dag har min lille Ida fødselsdag, hun har glædet sig helt utrolig meget til denne fødselsdag, for når man bliver 4  er man ikke længere en af de små i børnehaven. Igen i år måtte vi fejre fødselsdagen uden far, men Ida har for længe siden bestemt at vi skulle spise Kaj-kager og have Mcdonalds mad. Desværre er Puk syg, så biografturen blev byttet ud med en DVD i sofaen i stedet.Dagens bedste gave var denne hoppebold, det er så sjovt at hoppe igennem huset på den :O)


4 år går alt for stærkt....

Min lille skønne pige ;O)