mandag den 18. juni 2012

Jubiii jeg kan cykle!!!

Jubii Ida kan cykle på tohjuler!! Hun har øvet længe på løbecyklen, men hendes astma har gjort at hun i lange perioder ikke har kunnet cykle. Vi har haft løbecyklen med i Spanien, og der har hun drønet rundt på campingpladserne med storebror, så det var bare at pille støttehjulene af..løbe 2 gange op og ned af vejen med kosteskaftet i, og så kører det for hende ;O) Hun er stadig usikker på at bremse og starte, men vi har nogle dage hjemme nu inden vi rumler afsted i camperen igen, så der skal bare øves !!!
Jakker og lange bukser er på igen, den danske sommer er ikke at spøge med ;O)


Av, av de små knæ :O(

Endnu en milepæl er nået for Familien Hansen....nu er vi ved at have store børn!!

5 kommentarer:

 1. Hvor er hun sej! og køn! Og hvor er hendes mor dygtig = skøn jakke!
  Kh Line

  og fortsat god tur i camperen, når I indtager landevejene igen ;)

  SvarSlet
 2. Hej Line, tusind tak for de skønne lapper, har beundret dem live og glæder mig helt vildt til at få syet noget af dem efter ferien..det bliver sku´svært at vælge lommer til den nye jakke ;O)

  SvarSlet
 3. hvor er hun dygtig, vi står også overfor at nadja skal lære at køre på tohjuler med pedaler, jeg er kun lidt bekymret for hun mestrer løbecyklen til fulde.

  jakken er som alt det andet du laver super fed

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lotte, det klarer din Nadja sagtens, det er helt utroligt sådan en forskel løbecyklen har gjort hos os. Puk vores ældste lærte tohjuler på gammeldags facon med støttehjul og min mellemste prøvede en løbecykel 1 dag, så kunne drengen cykle og han var kun 3 !!! Jeg tror nu heller ikke løbecyklen bliver glemt, den er hun rigtig glad for ;0(

   Slet
  2. Hov mente ;0), de pokkers små taster på tlf ;0)

   Slet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere:0)