lørdag den 22. september 2012

Lilla elefantjakke

Sidste Elefantjakke model for i år...denne her er lilla med lyslilla og grøn, ret nice hvis jeg selv skal sige det, og modellen var i hopla, det gør jo ikke billederne ringere ;O)


9 kommentarer:

 1. nøj hvor er den bare fin. Elsker dine jakker, de er så friske. Det kunne være man skulle drømme om at lave sådan en en dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dina, det er faktisk ikke så svært som det måske ser ud ;O)

   Slet
 2. Hvor er den altså flot! (og modellen super kær!).

  Elsker de klare farver du vælger og dine detaljer...wauw!

  Drømmer også om mod til en gang at kaste mig ud i jakkesyning. Det ville også gøre afhentning i børnehaven noget nemmere - synes altid det ender med at af drengene har samme jakke som Mads ;o).

  Det sker nok ikke i år. De fleste mærker ændre model ved 134 (som han er i nu), men det har altså været lidt en udfordring at finde en, der ikke var for voksen i modellen - han skulle jo bare have haft en af dine! ;o).

  God weekend.

  SvarSlet
 3. Tusind tak Pia, det kan være det skal være dit forårs projekt, en fin hjemmelavet jakke, det er nemlig dejligt nemt at kende tøjet i børnehaven, man behøver ikke engang navnemærker i ;O)

  Rigtig god weekend til dig også ;O)

  SvarSlet
 4. flot jakke, fed farvekombi og ida er som altid super skøn at se på

  SvarSlet
 5. Elsker dine flotte farverige jakker.

  Må jeg høre hvilket mønster du bruger? Og hvad stof bruger du som foer til jakkerne?
  Venligst Malou

  SvarSlet
 6. Hej Malou, jeg kan desværre ikke huske hvilken bog jeg har mønsteret fra, det var en bog med retromønstre fra biblioteket spm jeg har lavet om

  Mvh Jane

  SvarSlet
 7. WOW WOW WOW!!! Jane, jeg fuldstændig og aldeles BETAGET af dine flotte farverige jakker - den måde du kombinerer farverne og motiver - det sprutter af livsglæde og humør! Respekt :-)))) Dette gælder alle dine jakker, som du præsenterer i venstremargen under 'Jakker'. Så flotte.

  Ang. Mors Rollingers spørgsmål om mønstret - kunne det tænkes, at det har været fra Elsebeth Gynthers bog med mønstre til børn fra 0-4 år? Det 'emmer' lidt af samme seje stil.

  KH L

  SvarSlet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere:0)