mandag den 15. oktober 2012

Hippier i ballonmodel ...

Efterår er hos os den værste årstid, hvad sygdom angår.....Ida har startet flot ud med luftvejsinfektioner, og vi håber bare ikke det er sådan en vinter vi går i møde.... vi har været skånet for mange infektioner imens vi har holdt orlov, først sidste efterår og igen i foråret....og hun er vokset rigtig fint, og har været glad og i trivsel :O)
Vi var til kontrol i børneambulatoriet fornylig og de syntes også hun var vokset godt...i højden...102 cm og 13,6 kg, så desværre kun 100 gr mere end sidst....
Vi føler hendes immunforsvar er blevet bedre, hun bliver ihvertfald ikke helt så syg af infektionerne som tidligere men hun er stadig lige modtagelig...det gør rigtig meget at de spritter hendes hænder i børnehaven og at vi intensiverer hendes astmamedicin, når hun får luftvejsinfektioner, men det er strengt for hende, og hun er tit meget træt og uden appetit.
Efter efterårferien starter Ida i udegruppe, det er vi rigtig spændte på....sidst hun var i udegruppe, faldt det også om efteråret, men Ida var meget syg det år, så hun var ikke meget afsted...i år er sidste chance, Ida fylder 5 i næste måned og skal starte i førskole til april...børnehave tiden, går bare alt alt for stærkt ;O)

Jeg har været igang med at lave bukser med foer, og har parret min all time favorite Hippiemodel med ballonbukse modellen, da jeg mangler varme bukser...de er foret med noget af mit favorit vintage sengetøj, som er blødt og dejligt, men lige tyndt nok i kvaliteten til andre formål :O)

8 kommentarer:

 1. skønne bukser og fantastisk portræt af smukke ida.

  det er ikke sjovt med al den sygdom, men det er da godt at hun er blevet bedre til at tackle det at have en infektion.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' Lotte ! Syge børn er bare ikke sjovt

   Slet
 2. Hvor ser hun bare dejlig ud i de farvestrålende bukser. Jeg håber at det kommer til at gå godt med udegruppe - og uden for meget sygdom :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Tak Mirjam, håber også hun klarer udegruppe, desværre har hun nu mellemøre betændelse og fik prikket hul på den ene trommehinde imorges... Måske vi bare skulle komme til NZ og dejligt forår ;0)

  Kan nok høre jeg er ret misundelig ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Træls med mellemørebetændelse! Det har jeg haft meget som barn selv og det gør bare s**** ondt :(

   Ja, kom herned i varmen - så giver jeg frokost :P Men det er skisme nok en lidt dyr frokost, når man skal have fat i en flybillet ;)

   Ønsker god og snarlig bedring til Ida :)

   Kh. Mirjam

   Slet
  2. Ja, det bliver desværre nok en dyr frokost, flybilletterne er jo lidt dyre, især når man skal x med 5 ;O) Men NZ er fantastisk, kan godt forstå I nyder det ;O)

   kh Jane

   Slet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere:0)