søndag den 28. oktober 2012

Jungle Tee

Symaskinen snurrer ikke så stærkt for tiden..ryg og bækken driller forsat og efteråret er kommet, med fugt kulde og sygdom...men et par nye Tees er det da blevet til, og her er så den nye Jungle Tee ;O)Planen er et par gule velourbukser med orange kantebånd ved lommerne, håber jeg kan få lavet dem snart ;O)
9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak, hun er en lille tosse ;0)

   Slet
 2. Ih... hvor er den da bare lækker, havde selv kigget på det stof men blev i tvivl om mine piger ville synes det var lige dem så sprang det over

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dina, var også i tvivl om det ville falde i den lille frøkens smag, men hun synes dyrene er rigtig søde, og så elsker jeg at se hende i andet en lyserødt og lilla ;0)

   Slet
  2. Det er også rigftig fedt og faldt over det med det samme men jeg endte med at købe det hvide med bambier. Eva havde desværre ikk mere af det med grøn baggrund ellers havde jeg også købt noget af det. Så skal jeg bare finde ud af om det skal være bluse eller kjoler det skal blive til.

   Slet
  3. Bambi jerseyen er også rigtig lækker, har syet i både den hvide, grønne og turkis udgave...holder sig bare rigtig fint i vask ;O)

   Slet
  4. havde også gerne taget alle farver hvis der havde været andet, men måtte nøjes med den hvide og så håbe der kommer noget nyt med dem.

   Slet
 3. Er hel vild med junglestoffet - blusen er SÅ fin.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Tak Christina, jeg er også ret vild med det print ;0)

  SvarSlet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere:0)