onsdag den 17. oktober 2012

Tusind tak Tina :O)

For nogle dage siden efterlyste jeg en flyverdragt til Ida til køb eller bytte, da hun skal i børnehavens udegruppe efter efterårsferien, og sidste års flyverdragt er desværre for tynd til at holde hende varm.
Tina tilbød at jeg kunne få en flyverdragt af hende...jamen hvor er folk dog gavmilde her i blogland ;O)

Så Tina, tusind,tusind tak for flyverdragten!!! Ida blev så glad for den og indvilligede i model fotos på trods af mellemøre betændelse og snot...så flyverdragten er noget så velkommen ;O)Den for store elephant hue jeg fik lavet fornylig, i håb om at pigen var vokset, kommer nu til sin ret, da Ida har fået punkteret den ene trommehinde og har betændelse i det ydre øre også. Så det er rigtig fint med en hue der sidder løst...he he, der er ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget vel ?


En glad pige i ny flyverdragt, nu kan Kong Vinter bare komme an ;O)

5 kommentarer:

 1. Det er så dejligt at man kan hjælpe hinanden!
  Skønne billeder af en smuk pige :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er da så fantastisk :0)

   Slet
 2. Det er så fantastisk alt det man får ud af at være en del af blogland! Det er altså bare en hel særlig verden:-) Du har i øvrigt en super smuk datter!

  SvarSlet
 3. Tusind tak for de søde ord, og kan kun give dig ret mht blogland, utroligt bekræftende og gavmildt forum, som jeg elsker at være en del af ;O)

  kh Jane

  SvarSlet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere:0)