tirsdag den 31. juli 2012

Hollys Tshirt med amerikansk lukning anyone??

Idas favorit tshirt er ved at være for lille, den er str 92 og skøn med den amerikanske lukning i halsen, nogen der vil sælge mig en str større ? Den er oprindeligt købt som en undertrøje og jeg har ikke kunnet finde en tilsvarende på nettet.....

Køber eller bytter gerne ;O)mandag den 30. juli 2012

Dejlige Ida...

Jeg er desværre sendt til tælling med bækken og ryg der driller helt vildt, så symaskine og resten af mit liv står på standby fortiden.....øv!!
Heldigvis har jeg en dejlig familie som kan opmuntre og trøste...ikke mindst lillepigen her ;O)

lørdag den 21. juli 2012

Masser af nyt i blogshoppen, kig forbi :O)

Ida er vokset ud af de fleste bukser, så kig forbi blogshoppen, måske er der noget du kan bruge :O)

onsdag den 18. juli 2012

Livie og Luca sandalerne...

Vi modtog jo de fine sandaler fra Mette lige inden vi forsatte vores tur i autocamperen i Sverige, og jeg må sige at de blev testet.....vejret i Sverige var en blandet fornøjelse, men vi var heldige med flot vejr den dag vi besøgte Astrid Lindgrens verden...Dagen inden vi rejste til Sverige..
Sådan ser sandalerne ud efter ca 3 ugers brug...indrømmet, jeg har tørret dem af med en fugtig klud, men de er da stadig nærmest som ny ik?
Læderet er stadig blødt og lækkert, blomsten vipper lidt med bladene, men det er nok mest fordi Ida elsker at nuldre dem :O)
Jeg er virkelig glad for velcrolukningen, så den lille dame selv kan tage af og på, og tro mig det bliver til mange gange i løbet af en dag....

Har du forelsket dig i sandalerne kan de købes lige her  

fredag den 13. juli 2012

Glimt af fantastiske Sverige


Snart er ferien slut, suk ;O)

Se flere billeder på instagram....jeg hedder klappekage ;O)