onsdag den 31. oktober 2012

En glad pige...

Ida er glad og stolt....hun har endelig fået sin helt egen Ipad !
Hun har sparet sammen i næsten et år, og hendes far havde lovet at kunne hun selv spare halvdelen sammen, ville han give resten...så hun har tjent penge ved at lave små opgaver hjemme og har puttet alle pengegaver i sparebøssen. Næhh hvor var hun stolt da pengene endelig slog til ;O)
Hun sang og lo hele vejen op til butikken, og var noget så stolt....man bliver altså også bare gladere for noget man har ønsket sig længe, og selv har arbejdet for at få ;O)


mandag den 29. oktober 2012

Sky Tee


Lækker sky Tee i brun/hvid, lavet i str 110, så der kan vokses lidt..har faktisk rigeligt med bluser til Ida, men kunne ikke holde ud at have det liggende længere ;O)

søndag den 28. oktober 2012

Jungle Tee

Symaskinen snurrer ikke så stærkt for tiden..ryg og bækken driller forsat og efteråret er kommet, med fugt kulde og sygdom...men et par nye Tees er det da blevet til, og her er så den nye Jungle Tee ;O)Planen er et par gule velourbukser med orange kantebånd ved lommerne, håber jeg kan få lavet dem snart ;O)
lørdag den 20. oktober 2012

Hippier, same same...but a little bit different ;O)

Her er så live billeder af hippierne med foer...samme model som jeg viste igår, men alligevel forskellig...mere store-pige-agtige fordi Ida har fået længere ben, og jeg har lavet dem knap så vide i benene, hjerter og patchwork er også lidt anderledes, men heldigvis blev de godkendt :O)Foret har jeg bare lavet ved at sy en identisk buks i ensfarvet solgul bomuld, og syet dem sammen vrang mod vrang, det gør lige bukserne lidt lunere, men tror nu ikke vi kan undvære strømpebukserne under alligevel...

Dagens fotograf er storesøster Puk, bemærk håret som har været flettet vådt, for at give de fine krøller...hvorfor vil glathårede piger absolut have krøller og krølhårede piger have glat hår??

fredag den 19. oktober 2012

Hippier med foer på vej...

Endnu en hippie favorit på vej i vinter udgave.....håber den lille frøken er med på at vise dem frem i morgen....


Det er denne model her ;O)
onsdag den 17. oktober 2012

Tusind tak Tina :O)

For nogle dage siden efterlyste jeg en flyverdragt til Ida til køb eller bytte, da hun skal i børnehavens udegruppe efter efterårsferien, og sidste års flyverdragt er desværre for tynd til at holde hende varm.
Tina tilbød at jeg kunne få en flyverdragt af hende...jamen hvor er folk dog gavmilde her i blogland ;O)

Så Tina, tusind,tusind tak for flyverdragten!!! Ida blev så glad for den og indvilligede i model fotos på trods af mellemøre betændelse og snot...så flyverdragten er noget så velkommen ;O)Den for store elephant hue jeg fik lavet fornylig, i håb om at pigen var vokset, kommer nu til sin ret, da Ida har fået punkteret den ene trommehinde og har betændelse i det ydre øre også. Så det er rigtig fint med en hue der sidder løst...he he, der er ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget vel ?


En glad pige i ny flyverdragt, nu kan Kong Vinter bare komme an ;O)

mandag den 15. oktober 2012

Hippier i ballonmodel ...

Efterår er hos os den værste årstid, hvad sygdom angår.....Ida har startet flot ud med luftvejsinfektioner, og vi håber bare ikke det er sådan en vinter vi går i møde.... vi har været skånet for mange infektioner imens vi har holdt orlov, først sidste efterår og igen i foråret....og hun er vokset rigtig fint, og har været glad og i trivsel :O)
Vi var til kontrol i børneambulatoriet fornylig og de syntes også hun var vokset godt...i højden...102 cm og 13,6 kg, så desværre kun 100 gr mere end sidst....
Vi føler hendes immunforsvar er blevet bedre, hun bliver ihvertfald ikke helt så syg af infektionerne som tidligere men hun er stadig lige modtagelig...det gør rigtig meget at de spritter hendes hænder i børnehaven og at vi intensiverer hendes astmamedicin, når hun får luftvejsinfektioner, men det er strengt for hende, og hun er tit meget træt og uden appetit.
Efter efterårferien starter Ida i udegruppe, det er vi rigtig spændte på....sidst hun var i udegruppe, faldt det også om efteråret, men Ida var meget syg det år, så hun var ikke meget afsted...i år er sidste chance, Ida fylder 5 i næste måned og skal starte i førskole til april...børnehave tiden, går bare alt alt for stærkt ;O)

Jeg har været igang med at lave bukser med foer, og har parret min all time favorite Hippiemodel med ballonbukse modellen, da jeg mangler varme bukser...de er foret med noget af mit favorit vintage sengetøj, som er blødt og dejligt, men lige tyndt nok i kvaliteten til andre formål :O)

lørdag den 13. oktober 2012

Flyverdragt str 104 søges...

Ida har fået brev fra børnehaven...hun skal i udegruppen frem til jul, og med hendes helbred kræver det en varm og vandtæt flyverdragt...så måske en af jer har en liggende fra sidste år?
Køber eller bytter gerne, men den skal altså være vandtæt og varm !!
Vi havde en brugt småfolk sidste år, og den var lige kold nok, men Ida har jo heller ikke så meget polster ;0)

torsdag den 11. oktober 2012

torsdag den 4. oktober 2012

Bukser med katte

Babyfløjl med katte på lommerne...
søde og enkle basis bukser som kan peppes med kulørte tees og lækre veste...eller bare lækkert enkelt som her ;O)
Bluse fra Alba Baby
Bukser Klappekage
Støvler fra Bisgaard
onsdag den 3. oktober 2012

Vest med elefanter...den er lækker ;O)Ny vest fra mormor, vores all time favorite lilla/lyslilla...nu med elefanter !!!
Den er bare så lækker og elefanterne er sååå søde, Ida var helt vild, og ønsker sig allerede i alle farver, så de passer til elefant bukserne :O)


Lækker strik, lækker pige og lækre farver...det er da lige til at blive glad i låget af :O)

Som alle mormors veste...lækker fed bomuldsgarn der bare holder til 1000 gange vask :O)

mandag den 1. oktober 2012

En tur i dyrehaven..

Vi var en tur i dyrehaven i går, da solen endelig tittede frem...hvor bliver man glad for bare det mindste solstrejf i denne grå og våde tid....
Dyrerne var også glade for at se os...eller måske mere det vi havde med ;0)


- Posted using BlogPress from my iPhone