tirsdag den 27. november 2012

Ugle guf kjole..

Ugle guf kjolen bliver jeg aldrig træt af at sy...
Denne her skal pynte på Mathilde :O)
søndag den 25. november 2012

onsdag den 21. november 2012

Kunst i børnehøjde...

Kunst i børnehøjde, og læring på mange måder....er hvad man får ud af at skulle lave et selvportræt i børnehaven...
De der bryster mor...får alle piger dem, og er man sikker på man bliver en dame?
Man kan ikke se hele kroppen, når man har tøj på...
De små prikker på brysterne er der hvor moren giver sin baby mælk..
Jeg har tegnet en kyssemund mor, fordi jeg godt kan lide at få kys ;O)
se rottehalerne mor, de skal stritte som Pippis ;O)lørdag den 17. november 2012

Kravlenisser?

Nu er jeg ellers ikke  den helt store jule fan, men denne her kravlenisse er da ikke til at stå for ;O)

torsdag den 15. november 2012

Flyverdragter - er det kun mig der synes det er svært at vælge den rigtige?

For ganske nylig var jeg heldig at få en lækker flyverdragt af Tina.
Jeg manglede en ny der var varm og tør til erstatning for den Småfolk flyverdragt jeg havde sidste år....Ida kunne ganske enkelt ikke holde varmen i den...Sikken et held jeg kunne få en flyverdragt af Tina, for jeg var ganske lost og viste ikke hvad jeg skulle vælge...

Her kommer Henriette ind, hun har spurgt om hun måtte lave et gæsteindlæg hos mig om flyverdragter, da hun har en hjemmeside netop om dette emne, den skal være noget så kærkommen til næste år, når jeg skal igang med flyverdragte helvedet igen ;O)


Gæsteblogger Henriette

Test af flyverdragter
Dav mit navn er Henriette og jeg har fået lov til at skrive en gæsteartikel her til siden. Jeg er en af ejerne bag siden flyverdragt-udsalg.com, der er en side, som handler om flyverdragter og i denne artikel vil jeg fortælle om nogen af de tests, der er blevet foretaget i 2012.
Der bliver årligt lavet en række tests, blandt flyverdragter, hvor(typisk) laboratorier tester, hvad forskellige flyverdragter kan holde til. Det mest almindelige, der bliver testet er rivstyrke, slidstyrke, vandtæthed og åndbarhed. Enkelte tests går endnu mere i dybden.

Fordelen ved, at der bliver testet på den måde er, at vi som forbrugere får et objektivt billede af, hvad der er godt og hvad der ikke er så godt. Vi får nogle kolde fakta smedet i hovedet som vi så skal forholde os til.

Tests i 2012


Her i 2012 er der blevet foretaget to flyverdragt tests, som er blevet foretaget på hver sin måde. Begge tests er foretaget i Sverige.


"Bäst i test" er en svensk testside, som tester forskellige ting. Her i 2012 har de blandt andet testet 15 forskellige flyverdragter. Deres måde at teste disse 15 forskellige flyverdragter er utraditionel; i stedet for at flyverdragterne blev testet på et laboratorium, har i alt 15 børn haft hver en flyverdragt på i vinteren 2011 - 2012 og her har forældrene vurderet, hvor god de synes flyverdragten er.


På den ene side giver resultatet et bedre billede af, hvilke flyverdragter forældre kan lide og hvilke de ikke kan lide, i forhold til de tests i laboratorier, men på den anden side er vurderingen også mere subjektiv, da det er forældrenes holdning, der kommer til udtryk.


I alt var 12 forskellige mærker repræsenteret og vinderen blev Reima med ReimaTec. På anden pladsen kom Isbjørn og Sweden og på trejdepladsen kom Ticket To Heaven. Det interessante ved flyverdragten fra Ticket To Heaven, er at de altid klarer sig dårligt i tests foretaget på laboratorier - men, at de så i en sådan utraditionel test lige pludselig får gode placeringer.


Viforaldrär er et svensk magasin, henvendt til forælder med børn. Magasinet foretog i samarbejde med testmagasinet Testfakta og laboratoriet Swerea IVF en test af 13 forskellige flyverdragter i September 2012. Det interessante ved denne tests, er at det ikke er den dyre flyverdragt, der vinder. Tværtimod. Testens vinder blev nemlig en flyverdragt fra mærket Friends, som er et mærke fra Coop. Flyverdragten har en pris på 600-650 kr og flere af de dragter den var oppe imod har priser på over 1000 kr. Det gjorde sig bl.a. gældende fra 2. og 3. plads, der gik til henholdsvis Reima og Helly Hansen, hvis flyverdragter prismæssigt ligger ved omkring 1000 kr.


På vores side kan du bl.a. se en samlet oversigt over alle tests foretaget af flyverdragter.


onsdag den 14. november 2012

Unisex retro uden pang ;O)

Sikken titel hva´?
men det synes jeg nu beskriver disse bukser meget godt, i forhold til nogle af mine andre modeller...
retro farve, retro a la pressefolder, retro kænguru lomme og unisex model ik´?
Jeg har før syet denne model i en lidt smallere udgave...men det mønster jeg lavede er pist væk, så dette er altså en ny udgave...med plads til børn med lidt mere fylde end Idamusen, og et par strømpebukser her i den kolde tid...
Disse er med elastik i benene, men tænker de også kunne være totalt cool som kassebukser, evt med opsmøg forneden ;O)

Gamle model med pist væk mønsteret ;O)


tirsdag den 13. november 2012

Brun babyfløjl med hjerter..


Basis tullebukser i babyfløjl med hjerter på lommerne...
retro uden for meget pang :O)

mandag den 12. november 2012

Ballonbukser i denim...


Et par med pink kantebånd og foer..


Et par med lilla kantebånd og foer..Et par med turkis kantebånd og foer...
De sorte rander under øjnene er følgerne af den sidste måneds sygdom, nu håber vi snart Ida er rask ;O)torsdag den 8. november 2012

Godnat Ipaddy ;0)

Nogle piger bruger dukkesengen til dukken eller bamsen....

God nat Ipaddy, sov godt :0)

tirsdag den 6. november 2012

Tillykke med de 5 år søde Ida :0)

I dag er det Idas fødselsdag hurra, hurra hurra !!!

Tillykke med fødselsdagen lille skat :0)


mandag den 5. november 2012

Ny tunika..

Ny tunika til Ida...
Faldt over dette søde stof i Stof2000 og matchede det med nogle store køkken tern i lunt tykt bomuld...denne model har god plads til en tynd bluse under..
Desværre har Ida mellemørebetændelse igen, hun nåede lige at holde pause med penicillin i en uge....vi havde faktisk lige været ved vagtlæge da disse billeder blev taget....
Hun er en sej lille tøs, som desværre er alt for vant til at være syg, og hun skal være ret dårlig inden det for alvor går ud over humøret :O)


Billederne er redigeret med Snapseed for at give dem det lidt specielle vintage look, en af originalerne er nedenfor ;O)


torsdag den 1. november 2012

Halloween fest i børnehaven..

Traditionen tro var de ældste børn i aften til halloween fest i børnehaven...en rigtig "uhyggelig" tradition, som de små, er alt, alt for små til....man skal være klædt ud, spise uhyggelig mad, og på spøgelsesjagt på den mørke legeplads med lommelygter....uuhhyyggggeelliiggtt !!!

Ida var bare SÅ klar!
klædt ud som uhyggelig vampyr pige..