torsdag den 21. marts 2013

Et lille pip....

Her har været stille på bloggen et godt stykke tid nu, men bestemt ikke stille hjemme hos os......vi har travlt, hver med vores men også sammen som familie, så bloggen er blevet forsømt lidt.
Her kommer så en lille status opdatering herfra ;O)

Ida

 Har imorgen sidste dag i børnehaven, vi har besøgt skolen og der har været masser af aktiviteter med børnehavens skolegruppe.
Ida har haft en rigtig hård vinter, med mellemøre betændelser, bronkitis, forskellige virus og influenza, så hun trænger i den grad til forår.
Den halvårlige kontrol i børneambulatoriet, Ida har MBL og astma, bar også præg af den megen sygdom, vægtøgning på 100 gram på 1/2 år, er ikke meget, men det er rigtig svært at vokse, når man bruger alle sine kræfter på at blive rask :O(

Så status nu hvor Ida er 5 år og 4 månder er en højde på 105 cm og en vægt på 13,7 kg.


Feber...


Bræksyge...kom ikke med farmor og farfar i teateret :O(


På hospitalet og få fjernet polypper og lagt dræn...


Trods den megen sygdom er hun for det meste glad og positiv, hun glæder sig rigtig meget til skolen, og alt den nye og spændende der skal ske.Ida laver opgaver ;O)4 kommentarer:

  1. Oh, nu må det snart sker noget mere positivt... Håber rigtig på, at hun kommer sig og bliver stærkere mod de forskellige sygdomme.. Kram her fra.

    SvarSlet
  2. Hej Elena, ja nu må foråret godt komme, så lillepigen kan få lov at være rask mere end en uge ad gangen ;O)

    SvarSlet
  3. Sikke meget den lille stakkel har været igennem.. Håber på snarligt forår og lidt medgang :)

    SvarSlet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere:0)