søndag den 17. november 2013

Ny ugleguf kjole :O)

Ny kjole da barnet er skudt i vejret og de andre kjoler efterhånden er meget korte....det er svært at sy tøj til hende, nu hvor hun er startet i skole, skal tøjet helst være som de andre pigers, men kjolerne er hun nu stadig rigtig glad for ;O)10 kommentarer:

 1. det problem kender jeg godt... Emma er i 1 klasse og er meget til sort, hvid og grå så ikk nemt bare at smutte på lageret når det meste er fuld af farver og print. Og så er det netop det igen med de gerne vil gå i det tøj fra butikkerne og som de ser rundt på skolen. Ind imellem er jeg dog heldig og ramme noget som falder i god jord hos den unge dame. :o)

  Fantastisk kjole intet mindre :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er både godt og ondt når de selv får en mening om tøjet ;0)

   Slet
 2. Hold da op, det føles som om 100 år siden! Dejligt at læse noget nyt her, og sikken stor pige hun er blevet :) Hun har fået briller på, men de klæder hende godt, og passer over i købet til kjolen. Tillykke med skolestart - en ny verden, en ny dagligdag og en masse andre nye ting. Sød kjole og i lækre farver! Dejligt at se den store lille Ida :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Elena, det bliver ikke syet og blogget så meget for tiden, livet suser afsted ;0)

   Slet
 3. Hvor er det en dejlig kjole... og jeg kender også problematikken med "mærketøj"...
  Solhilsner'Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Stine, er taknemmelig for hun stadig gider kjolerne, synes hun er så kær i dem

   Slet
 4. Åhh ja, den skolealder *suk* Men det er en skøn kjole

  SvarSlet
 5. rigtig flot kjole, dejligt klare farver du har lavet den i

  det er lidt "sjovt" at læse du/i har problemer med at få ungerne i hjemmesyet tøj i skole..jeg har 3 unger, og de er meget misundt for deres hjemmesyede tøj .. jeg sørger simpelthen for at jævnligt at tage dem med ud at købe stof, så de vælger en del selv, og glæder sig til jeg får det gennem maskinerne.Jeg har abb på Ottobre både barn og voksen, da min store pige er oppe i str 34 nu .. så tager vi alle bladene frem og kigger rundt bladrer frem og tilbage .. og finder ud af hvad for stof vi skal købe.. en rigtig hyggelig proces.

  Anita

  SvarSlet
 6. Hej Anita, lyder som en god ide med selv at vælge stof, Ida har også elsket det hjemmesyede, men hun er inde i en hello kitty/prinsesse periode så moderen må være tålmodig ;O)

  kh Jane

  SvarSlet

Tak fordi du gav dig tid til at kommentere:0)